Over Tegen de verkilling en voor het behoud van de sociale zekerheid

17 apr
Deurle - Centrum De Vierschaar

Tegen de verkilling en voor het behoud van de sociale zekerheid

Geert van Istendael houdt een pleidooi ‘Tegen de verkilling en voor het behoud van de sociale zekerheid’. In deze lezing gaat Geert van Istendael in op de sociale zekerheid, de georganiseerde solidariteit die volgens hem de pijler van de hedendaagse Europese beschaving is. Naar zijn mening wordt de financiële en economische crisis gebruikt om deze pijler te verzwakken of zelfs weg te slaan. Een krachtig en gepassioneerd pleidooi voor de sociale zekerheid als toekomstproject in het belang van ons allen. (Vierschaar, Deurle, 20 u.)

 

woensdag 17 april 2024 om 20:00 uur

DAVIDSFONDS LATEM-DEURLE

Geert van Istendael houdt een pleidooi tegen de verkilling en voor het behoud van de sociale zekerheid

Woensdag 17 april om 20 u. in de Vierschaar in Deurle

In deze lezing gaat Geert van Istendael in op de sociale zekerheid, de georganiseerde solidariteit die volgens hem de pijler van de hedendaagse Europese beschaving is. Naar zijn mening wordt de financiële en economische crisis gebruikt om deze pijler te verzwakken of zelfs weg te slaan. Een krachtig en gepassioneerd pleidooi voor de sociale zekerheid als toekomstproject in het belang van ons allen.

Bij voorkeur inschrijven langs deze link

https://docs.google.com/forms/d/1OIGpVG1qMsX11tOPDQvlWHKMy17dDd30VQU82hiYs_c/viewform?edit_requested=true

Lukt dit niet, kan inschrijven ook met een e-mail naar bauwense@proximus.be of op 09/282 30 77. Deelname: 5 euro per persoon voor Davidsfondsleden; niet-leden betalen 15 euro. Vooraf te betalen op BE23 8910 5401 7791 van Davidsfonds Latem-Deur

 

geertVanistendal-cBartdewaele

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 5,00
Standaard € 15,00
Labels: Mens & MaatschappijDiversiteitLezingActiviteitEuropaCultuurregio Gent