Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Slimmer dan je (klein)kind?

Stef DesodtNederlands
€ 22,50
Op voorraad
Slimmer dan je (klein)kind?

Beschrijving

Hoe lang is het geleden dat jij op de lagere schoolbanken zat? Nu is je kind of kleinkind aan de beurt. Maar wat weet jij nog van rekenen, technologie, wereldoriëntatie en taal?
Slimmer dan je (klein)kind geeft een compleet, helder en geïllustreerd overzicht van wat kinderen op de lagere school moeten kennen en kunnen, van het eerste tot het zesde leerjaar. Zo blijf je als ouder of grootouder op de hoogte van wat je oogappel tijdens de lessen allemaal leert. De vele weetjes, formules en handige kneepjes uit dit boek zullen je geheugen meteen opfrissen. Een ideaal boek om bij de hand te hebben als je kinderen vragen hebben bij hun huiswerk of zich moeten voorbereiden op toetsen en proefwerken. Of gewoon om op een speelse manier je eigen kennis te testen!

Het boek is van 2010 maar biedt nog steeds waardevolle inzichten en informatie over de ontwikkeling van jonge kinderen, hoewel sommige van de specifieke details over onderzoek en bevindingen mogelijk niet meer helemaal up-to-date zijn.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Uitgeverij

Inhoud

Aantal bladzijden:
323

Eigenschappen

Afmeting:
17 x 24 cm