Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Stem Lectrr Het jaar vóór de verkiezingen door de bril van Lectrr

LectrrNederlands
€ 22,50
Op voorraad
Stem Lectrr

Beschrijving

De zenuwen gieren door de wereld en de Wetstraat. Politici gaan al een jaar op voorhand in verkiezingsmodus en zijn bang voor elkaar, hun eigen en andere partijen en het oordeel van de kiezer.
Ondertussen is er oorlog, verandert het klimaat en blijft de inflatie hoog. Naar goede jaarlijkse gewoonte blikt Lectrr voor Davidsfonds Uitgeverij terug op de afgelopen twaalf maanden. Hij volgt het reilen en zeilen van de wereld, de maatschappij en de politiek, plaatst vraagtekens bij de waan van de dag en vooral: hij maakt geweldig goede grappen. Zich onthouden indien ernstig.

Lectrr (Steven Degryse, 1979) werkt als huiscartoonist voor
De Standaard en publiceert ook in Le Monde. Daarnaast was hij
scenarist van de stripreeks Red Rider, schreef hij de roman Ondanks de ondergang en bedacht hij de VTM-reeks rizombie21. Bij Davidsfonds publiceerde hij ook het essay We mogen niks meer zeggen. Humor, vrije meningsuiting en censuur.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Uitgeverij

Inhoud

Aantal bladzijden:
224

Eigenschappen

Afmeting:
19 x 19 cm